Με μεγάλη επιτυχία και παρουσία πλήθους κόσμου πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια του νέου ιατρικού κέντρου καταπολέμησης ψειρών της Lice Clinics of Greece στη Λάρισα (Ρούσβελτ 20 στην Πλατεία Ταχυδρομείου), την Παρασκευή 20.04.2018.

Εγκαίνια κέντρου καταπολέμησης ψειρών στη Λάρισα

Ο κόσμος είχε την ευκαιρία να ενημερωθεί σχετικά με την επαναστατική μέθοδο της κλινικής. Χάρη στην ιατροτεχνολογική συσκευή AirAlle, εγκεκριμένη από τον FDA και τον Ε.Ο.Φ., επιτυγχάνεται το 100% της εξάλειψης των ψειρών και πάνω από το 99% των αβγών τους με μια και μόνο θεραπεία χωρίς χημικά και παρασιτοκτόνα.

Άμεσο μέλημα της Lice Clinics είναι η πραγματοποίηση δωρεάν ελέγχων σε εκπαιδευτικά ιδρύματα με σκοπό την ενημέρωση, την έγκυρη πρόληψη και αντιμετώπιση.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους εκπρόσωποι από τους τοπικούς φορείς – Δημόσια και Τοπική Διοίκηση, η Κα Isma Javid ιδρύτρια των κλινικών Lice Clinics, ο Κος Βασίλης Τσιρώνης χειρούργος-μαιευτήρας, ο Κος Δημήτρης Παπαποστόλου πρόεδρος συλλόγου δασκάλων, ο Κος Γιώργος Λαδόπουλος Αντιπεριφερειάρχης Θεσσαλίας, η Κα Άννα Λαρίση επιχειρηματίας, ο Κος Πασχάλης Τζιαστούδης διευθυντής του ΣΔΟΕ, η Κα Ιφιγένεια Τζικούλη υπεύθυνη δικτύου Lice Clinics of Greece, ο Κος Ορέστης Πουλούλης του κέντρου αποκατάστασης Αρωγή.

Photo Gallery