Μήπως το μικρό σας αγγελόυδι έχει φαγούρα, ξύσιμο και ψείρες? Μην αγχώνεστε γιατί συμβαίνει και στις καλύτερες οικογένειες!

Η έμφανιση ψειρών στο κεφαλάκι του παιδιού σας δεν οφείλεται σε κακή ή ελλειπή υγιεινή, καθώς δεν αγαπούν τα βρώμικα μαλλιά και δεν προκαλούν μακροπρόθεσμα προβλήματα υγείας.

Οι ψείρες εμφανίζονται πιο συχνά στα παιδιά από ότι στους ενήλικες και προσβάλλουν συχνότερα τα κορίτσια από ότι τα αγόρια. Μεταδίδονται πολύ εύκολα από παιδί σε παιδί  με την άμεση επαφή των κεφαλιών τους, μέσω αντικειμένων κοινής χρήσης όπως είναι οι βούρτσες, πετσέτες, κλινοσκεπάσματα,  ακόμη κι από τα ρούχα που κρέμονται στις κρεμάστρες του σχολείου.

Η ψείρα μπορεί να επιβιώσει έως 48 ώρες μακριά από το κεφαλάκι του παιδιού, δεν πετά όπως πιστεύουν κάποιοι και δεν μεταφέρεται μέσω κατοικιδίων στους ανθρώπους.

Στα κέντρα καταπολέμησης των ψειρών της Lice Clinics οι ψείρες και τα αυγά τους όμως γίνονται παρελθόν σε μία και μόνο επίσκεψη και με απόλυτα φυσικό τρόπο, χωρίς φάρμακα και παρασιτοκτόνα.

  • 1 θεραπεία
  • 1 ώρα
  • Χωρίς φάρμακα και παρασιτοκτόνα.

Στοιχεία επικοινωνίας κέντρων