Franchise

Γίνετε μέλος του μεγαλύτερου, διεθνούς δικτύου επαγγελματιών με στόχο την θεραπεία της φθειρίασης και κάντε την διαφορά!

Είχατε εσείς ή κάποιος που γνωρίζετε περιστατικό φθειρίασης στο σπίτι; Τότε καταλαβαίνετε πόσοι γονείς είναι διατεθειμένοι να πληρώσουν προκειμένου να απαλλαγούν από το πρόβλημα το συντομότερο δυνατό. Στην πραγματικότητα, το 48% των παιδιών ηλικίας 4-11 στην Ελλάδα θα προσβληθούν από ψείρες σε κάποιο χρονικό στάδιο. Οι ψείρες θα είναι πάντα ένα πρόβλημα, και εσείς μπορείτε να παρέχετε τη λύση με την Lice Clinics.

Δώστε τέλος στις ψείρες και Αποκτήστε Κέρδη

Ως επιχειρηματίας, αναζητάτε μια επιχείρηση που να προσφέρει σημαντική απόδοση (ROI) και σταθερή εισροή κερδών που θα είναι μακροπρόθεσμα επικερδής.  Μεταξύ των επιτυχημένων μοντέλων επιχειρηματικότητας, υπάρχουν τρία σημεία που εξασφαλίζουν την επιτυχία και όλα αφορούν την Lice Clinics.

  1. Καθαρό ανταγωνιστικό πλεονέκτημα. Η Lice Clinics είναι το μεγαλύτερο, διεθνές επαγγελματικό δίκτυο και χρησιμοποιεί την μοναδική τεχνολογία που είναι εγκεκριμένη από τον Αμερικανικό Οργανισμό Υγείας (FDA) και τον ΕΟΦ για την εξάλειψη της ψείρας και της κόνιδας, χρησιμοποιώντας ζεστό αέρα σε μία μόνο θεραπεία.
  2. Προβλέψιμο, έμπιστο, σταθερό επιχειρηματικό μοντέλο. Οι ψείρες υπάρχουν όσο καιρό υπάρχουν και οι άνθρωποι. Δεν υπάρχει εποχικότητα στην εμφάνισή τους, ούτε γεωγραφική “προτίμηση”. Προσβάλλουν τους ανθρώπους σχεδόν με τον ίδιο ρυθμό όλο τον χρόνο, το οποίο σημαίνει ότι υπάρχει διαρκής ζήτηση. Σε κάθε περίπτωση, 2 εκ. παιδιά ηλικίας κάτω των 15 ετών προσβάλλονται από ψείρες στα μαλλιά. Σχεδόν τα δυο τρίτα τω γονιών αναφέρουν ότι υπήρξαν ανεπιτυχείς όταν προσπάθησαν να αντιμετωπίσουν την φθειρίαση μόνοι τους.
  3. Διαχειρίσιμο κόστος εισαγωγής και έναρξης. All-in, συμπεριλαμβανομένου του κόστους άδειας, δημιουργίας του χώρου, ενοικίασης εξοπλισμού, αναλωσίμων, και όλων των κοστών έναρξης, ένας επενδυτής της Lice Clinics μπορεί να ξεκινήσει, να διαφημίσει και να λειτουργήσει την επιχείρησή του.

Πώς δουλεύει το σύστημά μας

Η επιτυχία μας προέρχεται από εκπαιδευμένο, πιστοποιημένο προσωπικό που χρησιμοποιεί αποκλειστικά την πατενταρισμένη συσκευή AirAllé. H συσκευή εφαρμόζει αέρα στο κεφάλι στην κατάλληλη θερμοκρασία. Αυτό προκαλεί την αφυδάτωση και την εξάλειψη των ψειρών και των αυγών τους. Η διαδικασία αυτή εξαλείφει πλήρως τις ψείρες και πάνω από 99% των αυγών τους.

Αποδεδειγμένα επιτυχημένο επιχειρηματικό μοντέλο

  • Κάθε κλινική προσφέρει μια πλήρη σειρά θεραπευτικών επιλογών, που περιλαμβάνουν την επιλογή «Κάντο Μόνος Σου» αλλά και επαγγελματικές θεραπείες, δημιουργώντας με αυτόν τον τρόπο πολλαπλές ροές εσόδων.
  • Προστατευμένη γεωγραφική περιοχή όπου καμία άλλη κλινική δεν θα μπορεί να λειτουργήσει.
  • Το κόστος της άδειας ξεκινά από 5.000 € (ανάλογα με τα έτη χρήσης) για την πρώτη περιοχή και υπάρχουν προνομιακές τιμές αν επιθυμείτε την λειτουργία σε πολλαπλές περιοχές.
  • Η Lice Clinics προσφέρει την πιστοποίηση για να χρησιμοποιήσετε την εγκεκριμένη από FDA & EOΦ συσκευή αλλά και εκπαίδευση του προσωπικού για την εύρυθμη λειτουργία της επιχείρησης.
  • Η Lice Clinics προσφέρει μια πλήρη γκάμα ευκαιριών επικοινωνίας και μάρκετινγκ για να συμμετάσχετε.
  • Η επιχείρηση είναι πλήρως επεκτάσιμη και κάθε κλινική μπορεί να επεκταθεί όσο αυξάνεται η ζήτηση. Πολλοί από τους συνεργάτες μας διαθέτουν άδειες πολλαπλών γεωγραφικών περιοχών.
  • Επίσης, ιατροί (παιδίατροι, δερματολόγοι κα) οι όποιοι ενδιαφέρονται να αναπτύξουν τη δική τους αντιπροσωπεία Lice Clinics μπορούν εναλλακτικά να χρησιμοποιήσουν έναν επιπλέον χώρο στο δικό τους ιατρείο, ο οποίος – με τη βοήθειά μας – θα εξοπλιστεί κατάλληλα.

Εν συντομία

Περιγραφή:

Για ένα χαμηλό κόστος έναρξης, θα μπορούσατε να είστε ιδιοκτήτης της δικής σας επιχείρησης με ζήτηση όλο τον χρόνο, παρέχοντας την θεραπεία αντιμετώπισης της φθειρίασης, προσφέροντας με αυτόν τον τρόπο «ανακούφιση» σε οικογένειες.

Ευκαιρίες:

Μεμονωμένες, σύνθετες και εξελιγμένες ευκαιρίες είναι διαθέσιμες διεθνώς.

Επιχειρηματικός Τύπος:

Επιχειρηματική ευκαιρία

Προσφερόμενη εκπαίδευση:

Ναι

Συχνές Ερωτήσεις

Πως δουλεύει η επιχείρηση;

Η Lice Clinics προσφέρει μια άδεια για μια καθορισμένη γεωγραφική περιοχή, η οποία άδεια σας επιτρέπει την λειτουργία και την προώθηση των υπηρεσιών σας εντός της προκαθορισμένης γεωγραφικής περιοχής. Με κάθε άδεια, θα λάβετε έως 4 συσκευές. Για κάθε θεραπεία που πραγματοποιείτε, θα καταβάλλετε δικαιώματα (royalty) στην Lice Clinics.

Για πόσο χρονικό διάστημα θα πρέπει να έχω την άδεια;

Η Clear Hair προσφέρει συνεργασία σε υπάρχουσες επιχειρήσεις για 1 έτος, και συμφωνία 3 και 5 ετών για νεοσυσταθείσες επιχειρήσεις.

Τι κάνω σχετικά με την ασφάλεια;

Όπως συμβαίνει σε όλες τις επιχειρήσεις, θα χρειαστείτε κάποια ασφάλεια. Θα σας παρέχουμε βοήθεια σχετικά με την ασφάλειά σας μέσω ενός συνεργάτη.

Ποιος θα είναι ιδιοκτήτης της συσκευής Airalle;

Η συσκευή θα σας διατεθεί με ενοικίαση για το χρονικό διάστημα που διαθέτετε την άδεια. Θα καταβάλλετε την αξία της εγγύησης (deposit)  για κάθε συσκευή.

Τι θα συμβεί αν το σύστημα χαλάσει;

Αρχικά, τα συστήματα έχουν ελεγχθεί για την αποτελεσματικότητά τους σε βάθος και σε παγκόσμιο επίπεδο. Σε περίπτωση που εντοπιστεί βλάβη έχουμε προβλέψει την αντικατάστασή τους. Αυτό σημαίνει ότι ο κύκλος των θεραπειών θα συνεχίζεται κανονικά χωρίς πρόβλημα.

Από πού θα προμηθευτώ όλα τα απαραίτητα υλικά;

Όλα τα αναλώσιμα, τα προϊόντα και τα αξεσουάρ είναι διαθέσιμα και θα σας αποσταλούν ταχυδρομικά.

Τι εκπαίδευση περιλαμβάνεται;

Η εκπαίδευση είναι σημαντική για εμάς καθώς η θεραπεία είναι αποτελεσματική αλλά χρειάζεται έναν καλό χειριστή. Προσφέρουμε εκπαίδευση 1 ημέρας και προσφέρουμε υποστήριξη μέσω ψηφιακής εκπαίδευσης. Έχουμε επίσης κέντρα εκπαίδευσης όπου νέο προσωπικό μπορεί να παρακολουθήσει σεμινάρια.

Ποιος μπορεί να εφαρμόσει την θεραπεία;

Οποιοσδήποτε με πάθος για την αντιμετώπιση της φθειρίασης. Μπορούμε να σας βοηθήσουμε στο πώς να αναζητήσετε τον ιδανικό συνεργάτη.

Ποιες περιοχές είναι διαθέσιμες;

Οι περιοχές στις οποίες διατίθεται άδεια βασίζεται σε δημογραφικά στοιχεία πληθυσμού. Καλέστε μας για να ελέγξουμε αν η περιοχή σας είναι διαθέσιμη.

Θα πρέπει να δημιουργήσω website;

Στην άδεια περιλαμβάνεται ένα απλό, αποτελεσματικό website που συνδέεται με το βασικό UK website, ενώ υπάρχει διαθέσιμη υπηρεσία εξεύρεσης τοποθεσίας για να είστε ορατοί στους χρήστες. Ωστόσο θα πρέπει να συμμετέχετε στο κόστος SEO για την δική σας περιοχή.

Παρέχεται βοήθεια στο marketing;

Έχουμε ενεργοποιήσει καμπάνιες social και digital media σε εθνικό επίπεδο που μπορούν να κοινοποιηθούν από εσάς. Αν επιθυμείτε να εστιάσουμε στην δική σας περιοχή συγκεκριμένα, μπορούμε με κάποιο κόστος να το κάνουμε για εσάς. Έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλα μέσω του online portal.

Ποιος ορίζει το κόστος ανά θεραπεία;

Οι τιμές μας έχουν οριστεί με γνώμονα ώστε όλο το δίκτυο να είναι ανοιχτό και διαυγές. Το κόστος είναι σταθερό και αντικατοπτρίζει το κόστος για την διεξαγωγή της θεραπείας. Η έκπτωση δεν επιτρέπεται στη διάρκεια του συμβολαίου.

Υπάρχει κάποιο κόστος πιστοποίησης;

Όχι.

Τι κάνω τώρα;

Καλέστε μας και κανονίστε μια κλήση για να συζητήσουμε με λεπτομέρεια τη συνεργασία μας. Προσβλέπουμε στο να μοιραστούμε τη γνώση μας μαζί σας!