ΚΑΤΕΧΟΥΜΕ ΗΓΕΤΙΚΗ ΘΕΣΗ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΠΟΛΕΜΗΣΗ ΤΩΝ ΨΕΙΡΩΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΓΙΑ ΕΝΑ ΛΟΓΟ

Χρησιμοποιούμε την πρωτοποριακή συσκευή AirAllé®, η οποία διοχετεύει θερμό αέρα μέσω του ρύγχους διανομής σε όλο το τριχωτό της κεφαλής και στις τρίχες με υψηλότερη ταχύτητα ροής (αλλά σε μικρότερη θερμοκρασία) σε σχέση με ένα απλό πιστολάκι μαλλιών.

ΠΛΗΡΗ ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΜΕ ΤΗ ΣΥΣΚΕΥΗ AIRALLÉ®

Πρόκειται για μια κορυφαία θεραπεία καθώς χρησιμοποιούμε αποκλειστικά την AirAllé, συσκευή εγκεκριμένη από τον FDA και τον Ε.Ο.Φ.. Πραγματοποιούμε μια θεραπεία θερμού αέρα διάρκειας 30 λεπτών και έπεται απομάκρυνση των ψειρών από τα μαλλιά με επαγγελματικό χτενάκι. Η θεραπεία ολοκληρώνεται με την εφαρμογή ενός ειδικά σχεδιασμένου τοπικού διαλύματος πλύσης. Οι θεραπείες διαρκούν έως και μία ώρα, ανάλογα με το μήκος των μαλλιών. Εάν επιλέξετε τη συγκεκριμένη επιλογή θεραπείας, εγγυόμαστε ότι θα απαλλαγείτε πλήρως από τις ψείρες.

Δεν απαιτούνται περαιτέρω συναντήσεις ή επισκέψεις παρακολούθησης και δεν υπάρχουν κρυφές χρεώσεις.

Είμαστε τόσο σίγουροι για την αποκλειστική, πλήρη θεραπεία που παρέχουμε, ώστε μπορούμε να σας εγγυηθούμε το αποτέλεσμα. Εφόσον ελέγχονται όλα τα μέλη της οικογένειας, τότε η τελική, πλήρης θεραπεία είναι διασφαλισμένη.

FullTreatment

airalletreatment

ΑΡΧΙΚΗ ΘΕΡΑΠΕΙΑ

Η επιλογή αυτή προορίζεται για εκείνους που επιθυμούν μια επαγγελματική θεραπεία με θερμό αέρα αλλά είναι πιο επιφυλακτικοί ως προς το κόστος και θεωρούν ότι μπορούν να χειριστούν το χτενάκι μόνοι τους. Εκτελείται μια πλήρης και προσεκτική θεραπεία με τη χρήση της συσκευής AirAllé για την εξάλειψη των ψειρών και των κονίδων και εφαρμόζεται διάλυμα διμεθικόνης. Η υπόλοιπη διαδικασία που περιλαμβάνει την απομάκρυνση των ψειρών από τα μαλλιά με το χτενάκι ολοκληρώνεται στο σπίτι. Καθώς η τελική επιτυχία της επιλογής αυτής εξαρτάται από το πόσο καλά εκτελείται η απομάκρυνση των ψειρών από τα μαλλιά με το χτενάκι, δεν παρέχουμε εγγύηση για την επιλογή αυτή.

ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΜΕ ΤΗ ΧΡΗΣΗ ΕΙΔΙΚΗΣ ΧΤΕΝΑΣ

Με την επιλογή αυτή, οι τεχνικοί μας θα πραγματοποιήσουν τη διαδικασία ξεπλέγματος των μαλλιών στην κλινική μας. Η διάρκεια της θεραπείας εξαρτάται από το μήκος των μαλλιών και το επίπεδο παρασίτωσης. Επειδή δεν χρησιμοποιείται η συσκευή AirAllé δεν εγγυόμαστε για την αποτελεσματικότητα των θεραπειών.

traditional_comb
how_to_lice

ΚΙΤ ΕΞΑΛΕΙΨΗΣ ΨΕΙΡΩΝ ΑΤΟΜΙΚΗΣ ΧΡΗΣΗΣ

Η πιο οικονομική επιλογή θεραπείας που προσφέρουμε! Παρέχουμε όλα τα προϊόντα θεραπείας για τοπική εφαρμογή που χρειάζεστε, μαζί με επαγγελματικό χτενάκι απομάκρυνσης ψειρών. Ο ειδικός θα σας παρέχει πλήρεις οδηγίες για το σωστό τρόπο χρήσης της χτένας για την απομάκρυνσης των ψειρών από τα μαλλιά. Καθώς οι περισσότεροι γονείς δεν έχουν εμπειρία στην εξάλειψη και απομάκρυνση των ψειρών, θα χρειαστεί αρκετά περισσότερος χρόνος σε σχέση με την επαγγελματική θεραπεία για να διασφαλιστεί η απομάκρυνση όλων των ψειρών. Οι γονείς θα πρέπει να πραγματοποιούν διαδικασίες παρακολούθησης.