ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

LICE CLINICS OF GREECE

Το κέντρο καταπολέμησης των ψειρών, Lice Clinics of Greece, ιδρύθηκε από τον κο Βασίλη Τσιρώνη και κα Isma Javid το καλοκαίρι του 2016. Ο κος Τσιρώνης είναι γυναικολόγος- μαιευτήρας- χειρουργός και η κα Javid ιδιοκτήτρια των αντίστοιχων κλινικών στην Αγγλία. Η συνεργασία τους ξεκίνησε όταν ως γονιός αντιμετώπισε κι ο ίδιος πρόβλημα με τη φθειρίαση στο τριχωτό της κεφαλής όσον αφορά τα παιδιά του, έτσι λοιπόν και ως γιατρός μπήκε στη διαδικασία να αντιμετωπίσει το «πρόβλημα». Ψάχνοντας και μετά από αποτυχημένες προσπάθειες με διάφορα προϊόντα, ανακάλυψε την κλινική Lice Clinics στην Αμερική και το ευρύτερο δίκτυό της σε όλο τον κόσμο. Απευθύνθηκε στην αντίστοιχη κλινική του Λονδίνου, όπου η ιδιοκτήτριά της, Isma Javid , τον βοήθησε να επιλύσουνε το σχετικό πρόβλημα αλλά και να βρούνε πεδίο συνεργασίας στην Ελλάδα, καθώς όλα τα παιδιά ανά τον κόσμο έρχονται αντιμέτωπα με την φθειρίαση.

Η κα Isma Javid, ασχολείται χρόνια με τη φθειρίαση και τις κλινικές Lice Clinics σε αρκετές χώρες του κόσμου, καθώς πιστεύει ότι το πρόβλημα με τις ψείρες λύνεται με τη θεραπεία μέσω της συσκευής Airalle’. Έτσι λοιπόν, όπως η ίδια αναφέρει, ήταν μία καλή ευκαιρία να επιλύσουμε το θέμα της φθειρίασης στο τριχωτό της κεφαλής και στην Ελλάδα.

Ο ΧΩΡΟΣ ΜΑΣ

ΕΥΚΑΙΡΙΑ

ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΤΕ ΜΙΑ ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΟΜΑΔΑ

Για να μάθετε πώς θα γίνετε μέλος του μεγαλύτερου στον κόσμο δικτύου κλινικών κέντρων επαγγελματικής εξάλειψης ψειρών, επικοινωνήστε μαζί μας στο info@liceclinics.gr

ή καλέστε μας στο 213 010 2848

ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Lice Clinics of Greece

Λεωφ. Βασιλίσσης Σοφίας 110
11527, Αθήνα

Τηλέφωνο Επικοινωνίας
213 010 2848

Email
info@liceclinics.gr